Café Het Wapen van Amstelveen

valkier2Het Wapen van Amstelveen, een nieuw café gevestigd in een pand met een rijke historie aan de Dorpsstraat 76 hoek Stationsstraat.

Historie en anno nu!
We schrijven anno 1923 en op onze lokatie was in de beginjaren een kruidenierswinkel gevestigd. De familie Valkier bestierde de kruidenierswinkel “de Toekomst” waar vandaan de heer Valkier door heel Amstelveen op zijn fiets de boodschappen bezorgde.

En nu ruim 90 jaar later is het ná een grondige verbouwing een fantastisch bruin café geworden. Met de sfeer alsof er al die decennia nooit iets anders heeft gezeten. Vanaf 3 uur ‘s middags ben je al welkom voor een geweldig kop koffie, thee of een vroege borrel en biertje. In de namiddag hebben we een bruisend maar vooral heel gezellig borreluur op het programma staan dat kan doorlopen tot in de late avonduren. Zeven dagen van de week hebben wij onze deuren open.
valkier1
Onze keuken is klein, maar smakelijk! Van Oma Bobs bitterballen, kaasstengels en satékroketjes tot kaas, leverworst, osseworst en olijven! Ook in combinatie als bittergarnituur.

Ons zonnige terras
Café Het Wapen van Amstelveen heeft een opvallende ligging op de hoek Dorpsstraat/Stationsstraat. Met mooi weer is het ook op ons zonnige terras fantastisch vertoeven.

Iets te vieren?
Je verjaardag, een gezellige borrel met collega’s of zomaar een feestje? Dan is ons café de ideale plek om het te organiseren. Ook voor kleinere aantallen is het al snel gezellig. Vraag naar de mogelijkheden, we doen je graag vrijblijvend een voorstel.

Onze openingstijden:
Dagelijks van 15.00 tot 00.00 uur!

Kunst & Vliegwerk presenteert Het Wapen van Amstelveen. De gezelligste kroeg van Amstelveen en in de verre omtrek. Gewoon in het oude dorp van Amstelveen!

want …

Met onze jarenlange ervaring achter, maar ook vóór de bar, weten wij als geen ander hoe belangrijk sfeer, gezelligheid, service & kwaliteit voor onze klanten is.